Kies je categorie
Menu
Filters
Close
Filter by
Min: €4,00 Max: €9,00
€4 €9

Tickets

Sorteren op

Banenzwemmen

Ben je op zoek naar een manier om aan je conditie te werken of om even lekker te ontspannen? Kom dan banenzwemmen bij het Ataro Lentebad in Zevenaar! Banenzwemmen is door de verschillende banen in het zwembad zowel geschikt voor fanatieke zwemmers als voor rustige zwemmers.
Badenkaart vanaf €3,30 per toegang

Recreatief zwemmen

Het Ataro Lentebad biedt kinderen genoeg ruimte voor zwemplezier tijdens het rectreatief zwemmen in ons heerlijk verwarmde recreatie- en instructiebad. Hier geniet je van twee whirlpools, een glijbaan, wildwaterkanaal, stortbak, bubbelbank en buitenzwemgedeelte. Oudere kinderen kunnen de 68 meter lange interactieve glijbaan met sterrenhemel uitproberen, geweldige sprongen maken van de 3 meter hoge duikplank of de lage duikplanken gebruiken. Tijdens het reacreatief zwemmen kunt u heerlijk ontspannen in de kruidenpaden of in één van de vier stoomcabines. Alle stoomcabines hebben een ander thema, geur en ontspanningsmuziek. Zo heeft iedereen in de familie een ontspanningsmoment tijdens het reactief zwemmen bij het Ataro Lentebad.
Badenkaart vanaf €4,65 per toegang

Ouder en kind zwemmen

Zwemmen voor Ouder en Kind is er voor peuters vanaf 3 maanden tot 4 jaar. Samen zwemmen met een ouder. Deze speelse Ouder en Kind lessen helpen kinderen om zich op hun gemak te voelen in het warme water. Door liedjes, spelletjes en leuke activiteiten creëren we een gezellige sfeer waarin kinderen stapsgewijs wennen aan het water. Het Ouder en Kind zwemmen bereidt jouw kind goed voor op latere zwemlessen, zoals Survival en het Zwem-ABC.
Badenkaart vanaf €7,50 per toegang

Aquafitness

Badenkaart vanaf €5,40 per toegang

Aquajoggen

Aquajogging is een ontspannen en gezonde manier van bewegen. Loopoefeningen worden afgewisseld met spierversterkende oefeningen in het water. Deze sport zorgt voor een goede conditie zonder gevaar voor blessures, omdat de spiergroepen en gewrichten in het water minimaal worden belast. Dat maakt Aquajogging geschikt voor een brede doelgroep; iedereen kan meedoen, van 18 tot 100 jaar! Wij vinden het belangrijk dat iedereen in zijn of haar eigen tempo kan trainen. De oefeningen op muziek zijn voor iedereen goed te volgen. De les bestaat uit een training van 30 minuten, gevolgd door een cooling-down.
Badenkaart vanaf €5,80 per toegang

Aquarobics

Aquarobics is een ideale en leuke aquasport voor het verbeteren van uw conditie en figuur. In ondiep water beweegt u tijdens een aquarobics les op de maat van de muziek, soms met gewichtjes. Deze workout focust op lenigheid, uithoudingsvermogen, spierkracht en coördinatie. Het sporten in water minimaliseert blessurerisico's door ontlasting van gewrichten. De les omvat een 30 minuten durende training gevolgd door een cooling-down. Geschikt voor jong en oud; vanaf 18 jaar bent u welkom bij aquarobics!
Badenkaart vanaf €5,55 per toegang

MBVO

Badenkaart vanaf €4,35 per toegang

Trimzwemmen

Trimzwemmen is de ideale sport om op een verantwoorde manier actief aan lichaamsbeweging te doen. Het is niet alleen een gezonde manier om je conditie op te bouwen, maar ook een sport met een geringe kans op blessures. Onder begeleiding van een ervaren instructeur werk je binnen drie kwartier aan een afwisselend trainingsprogramma, geheel in je eigen tempo. Trimzwemmen is geschikt voor elk niveau, van de minder geoefende zwemmer tot aan de ervaren, snelle zwemmer.
Badenkaart vanaf €5,40 per toegang

Zwangerschapszwemmen

Verwacht u een kind en wilt u actief blijven? Dan is zwangerschapszwemmen de ideale les voor u! Onze gevarieerde lessen vinden plaats in heerlijk warm water van 32°C, gericht op het behoud van uw conditie tijdens de zwangerschap. Kom genieten tijdens het zwangerschapszwemmen bij het Ataro Lentebad!
Badenkaart vanaf €6,00 per toegang

Discozwemmen

Zin in een spetterend feestje? Kom dan naar het Ataro Lentebad! Ook voor kinderpartijtjes zit je hier goed. Tussen 18:00 en 21:00 uur kunnen kinderen zich volop vermaken. Nodig klasgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes uit voor een avondje 'cool' discozwemmen in het Lentebad. De reguliere verlichting gaat uit, de discolampen gaan aan en de beste afspeellijsten met te gekke muziek staan klaar voor de kids. Met de nieuwe geluidsinstallatie klinkt het fantastisch! Let's party!"
Badenkaart vanaf €6,80

Sporthallen