Kies je categorie
Menu
Omschrijving

Tijdens recreatief zwemmen kan je zelf de intensiteit en het tempo bepalen. Recreatief zwemmen heeft als doel sociale interactie en plezier maken. De activiteit is geschikt voor alle leeftijden.

Kom recreatief zwemmen bij het Ataro Lentebad voor een dag vol ontspanning en plezier! In ons zwembad in Zevenaar is er van alles te beleven voor jong en oud.

Jonge kinderen kunnen zich vermaken in het heerlijk verwarmde recreatie- en instructiebad. Hier vind je onder meer twee whirlpools, een glijbaan, een wildwaterkanaal, een stortbak, een bubbelbank en een buitenzwemgedeelte.

Oudere kinderen kunnen zich uitleven op de 68 meter lange interactieve glijbaan met sterrenhemel, de mooiste sprongen maken vanaf de 3 meter hoge duikplank of de lage duikplanken gebruiken. Terwijl de kinderen zich vermaken, kunnen (groot)ouders heerlijk ontspannen in de kruidenpaden of een van de vier stoomcabines. Elke stoomcabine heeft een eigen thema, geur en ontspannende bijpassende muziek.

Van een dag vol beweging en plezier krijg je natuurlijk trek. Het Ataro Lentebad heeft een eigen horecagelegenheid met een divers aanbod. Je kunt bij ons genieten van heerlijke vers belegde broodjes, tosti’s en ijs. Ook voor de lekkerste koffie en thee ben je bij ons aan het juiste adres.

 

 

Product specificaties
Attribuut naam Attribuut waarde
Specificatie activiteit Gezinszwemmen

Recreatief zwemmen

€5,60
Ontvang korting bij aanschaf van meerdere producten
Hoeveelheid 12+
Prijs per toegang bij aanschaf van een badenkaart €4,65
Product specificaties
Attribuut naam Attribuut waarde
Specificatie activiteit Gezinszwemmen