Kies je categorie
Menu

Accommodatie

Baden in het Ataro Lentebad

Recreatiebad

Plons in ons heerlijk verwarmde recreatiebad van 32,0 graden. Lukt het jou om tegen onze stroomversnelling in te zwemmen, hou je ervan om buiten te kunnen zwemmen of ga je lekker ontspannen op de bubbelbank en in een van onze whirlpools? Het recreatiebad heeft genoeg te bieden voor jong en oud!

Let op: heb je nog geen zwemdiploma, dan is het dragen van zwembandjes verplicht.

 

Instructiebad

Het instructiebad heeft een heerlijke temperatuur van 32,0 graden. Vind je het fijn om tijdens het zwemmen nog te kunnen staan? De bodem van het instructiebad loopt geleidelijk af. Voor de jonge kinderen is er in dit bad een leuke glijbaan en tijdens het recreatief zwemmen ligt er leuk spelmateriaal in het water.

 

Wedstrijdbad

Het Ataro Lentebad wedstrijdbad heeft een temperatuur van 29,0 graden, is 25 meter lang en op het diepste punt 3,80 meter. Dit bad heeft van alles te bieden. Zo kan je glijden van de 68 meter lange glijbaan met sterrenhemel of een mooie duik maken van 1 meter of de 3 meter hoge duikplank. Tijdens de recreatieve uren ligt er voor de kinderen met diploma ook een super coole stormbaan in het water. Lukt het jou om helemaal naar het einde te komen?

 

Speelattracties in het Ataro Lentebad

Lekker klimmen en klauteren op de speelattracties. Het Lentebad is tijdens het recreatief zwemmen één groot speelparadijs voor klein en groot in het diepe bad.
Er ligt onder andere een groot speelkussen in het water waar je je heerlijk op kunt uitleven. Probeer maar eens te rennen naar de overkant zonder er van af te vallen, of dat je vriendjes je er van af gooien. En niet te vergeten natuurlijk: de 68-meter lange glijbaan! Hoe snel kan jij beneden zijn? Elke maand wisselen de we attracties voor jullie zodat de waterspeeltuin nooit verveelt! En heb je zelf een leuk idee voor een attractie? Laat het ons weten en we gaan kijken wat we eventueel kunnen regelen. Jullie plezier is ons plezier!

 

Tijden speelattracties

Tijdens de schoolvakanties liggen de speelattracties dagelijks in het water.

 

Horeca in het Ataro Lentebad

De horeca van het Ataro Lentebad is een gezellige plek om te ontspannen en na te genieten. U kunt bij ons in een gemoedelijke sfeer wachten totdat uw kind klaar is met de zwemles, daarnaast kunt u uw kind bekijken tijdens de zwemles. Heeft u gezwommen en heeft u trek gekregen van de inspanning? Dan biedt ons assortiment een ruim aanbod waar uit u kunt kiezen. U kunt kiezen uit bijvoorbeeld een lekker kopje koffie/thee met een heerlijk belegd broodje. Gaat u toch liever voor een frisdrank met een hotdog? Dat is natuurlijk mogelijk.

In de wintertuin van het Ataro Lentebad kunt u tijdens het zwemmen even uitrusten of genieten van een drankje.

Het Ataro Lentebad biedt verschillende arrangementen aan. Bekijk de arrangementen pagina om uw keuze te maken.

 

Gezondere Kantine

Wij streven naar een gezonde sportomgeving waar iedereen zich prettig voelt, zodat we niet alleen een plek om te sporten aanbieden maar ook een gezonde omgeving voor iedereen. Dat betekent gezonde voeding en drankjes, een rookvrij zwembad en geen alcoholische dranken. We maken duidelijke afspraken en zorgen ervoor dat onze medewerkers deze naleven.

Ons aanbod van eten en drinken is gezond en aantrekkelijk gepresenteerd volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum. We werken stap voor stap toe naar meer gezonde keuzes, ook is het terrein rookvrij, inclusief de ingang en het grasveld bij het buitenbad en wordt er geen alcohol geschonken.