Kies je categorie
Menu

Zwemles

Leer zwemmen op een veilige en leuke manier bij het Ataro Lentebad. Plezier, spel en educatie gaan hand in hand, met kleine groepjes waarin persoonlijke aandacht centraal staat. In onze lesgroepen zitten maximaal 10 kinderen, elk met een vaste instructeur. We begeleiden de kinderen stap voor stap, van ondiep naar diep water, zodat ze vertrouwen opbouwen in hun vaardigheden. Uw kind kan in zijn of haar eigen tempo naar een volgend niveau doorstromen, waarbij we elk kind op zijn eigen unieke manier laten leren.

Het Ataro Lentebad werkt volgens het Zwem-ABC, dat bestaat uit drie zwemdiploma’s: A, B en C. De zwemdiploma’s A en B zijn daarin waardevolle tussenstappen, maar wie het complete Zwem-ABC op zak heeft, is pas een échte vriend van het water geworden. Met het zwemdiploma C op zak voldoet uw kind aan de Nationale Norm Zwemveiligheid. Dat wil zeggen dat uw kind zich goed kan redden in diep en ondiep water. Een geruststellende gedachte in ons waterrijke land!

De lessen duren 45 minuten en vragen meer concentratie, fysieke kracht en verbeterde motoriek van de kinderen. Voor velen van vier jaar kan dit een uitdaging zijn. Bij het Lentebad is het mogelijk om op te schalen naar twee zwemlessen per week zodat uw kind dankzij herhaling het zwemlestraject sneller zal doorlopen.

Data diplomazwemmen 2024

13 april

8 juni

29 juni

Ontdek meer over de verschillende onderwerpen door op de onderstaande knoppen te klikken.

Inschrijven zwem ABC

Schrijf jouw kind hier in voor de wachtlijst van het zwem-ABC

Naar leerlingvolgsysteem

Ga direct naar het leerlingvolgsysteem                                   

Informatie zwemles

Bekijk hier de lestijden, tarieven en de zwemleseisen zoals bepaald door de Nationale Raad Zwemveiligheid. 

 

EasySwim methode

Bekijk de EasySwim methode