Kies je categorie
Menu
Filters
Close
Filter by
Min: €4,00 Max: €9,00
€4 €9

Onderliggend product

Sorteren op

Banenzwemmen

Ben je op zoek naar een manier om aan je conditie te werken of om even lekker te ontspannen? Kom dan banenzwemmen bij het Ataro Lentebad in Zevenaar! Banenzwemmen is door de verschillende banen in het zwembad zowel geschikt voor fanatieke zwemmers als voor rustige zwemmers.
Badenkaart vanaf €3,30 per toegang

Aquafitness

Badenkaart vanaf €5,40 per toegang

Aquajoggen

Aquajogging is een ontspannen en gezonde manier van bewegen. Loopoefeningen worden afgewisseld met spierversterkende oefeningen in het water. Deze sport zorgt voor een goede conditie zonder gevaar voor blessures, omdat de spiergroepen en gewrichten in het water minimaal worden belast. Dat maakt Aquajogging geschikt voor een brede doelgroep; iedereen kan meedoen, van 18 tot 100 jaar! Wij vinden het belangrijk dat iedereen in zijn of haar eigen tempo kan trainen. De oefeningen op muziek zijn voor iedereen goed te volgen. De les bestaat uit een training van 30 minuten, gevolgd door een cooling-down.
Badenkaart vanaf €5,80 per toegang

Aquarobics

Aquarobics is een ideale en leuke aquasport voor het verbeteren van uw conditie en figuur. In ondiep water beweegt u tijdens een aquarobics les op de maat van de muziek, soms met gewichtjes. Deze workout focust op lenigheid, uithoudingsvermogen, spierkracht en coördinatie. Het sporten in water minimaliseert blessurerisico's door ontlasting van gewrichten. De les omvat een 30 minuten durende training gevolgd door een cooling-down. Geschikt voor jong en oud; vanaf 18 jaar bent u welkom bij aquarobics!
Badenkaart vanaf €5,55 per toegang

MBVO

Badenkaart vanaf €4,35 per toegang

Ouder en kind zwemmen

Zwemmen voor Ouder en Kind is er voor peuters vanaf 3 maanden tot 4 jaar. Samen zwemmen met een ouder. Deze speelse Ouder en Kind lessen helpen kinderen om zich op hun gemak te voelen in het warme water. Door liedjes, spelletjes en leuke activiteiten creëren we een gezellige sfeer waarin kinderen stapsgewijs wennen aan het water. Het Ouder en Kind zwemmen bereidt jouw kind goed voor op latere zwemlessen, zoals Survival en het Zwem-ABC.
Badenkaart vanaf €7,50 per toegang

Sporthallen