Kies je categorie
Menu
Omschrijving

Ouder & Kind zwemmen biedt jou de vrijheid om zelf de intensiteit te bepalen. Het hoofddoel is om plezier te hebben en sociale interactie te bevorderen.

 

Ouder & Kind zwemmen is  voor alle kinderen van 3 maanden tot 4 jaar, die samen met een (groot)ouder willen genieten van het zwemmen. Op een ontspannen en speelse manier leren kinderen zich vertrouwd te voelen in het warme water. Met behulp van liedjes, spelletjes en leuke materialen creëren we een gezellige les waarin kinderen mooie stappen zetten in het watervrij worden. De Ouder & Kind lessen duren 30 minuten. Na de les is er de mogelijkheid om samen nog even vrij te zwemmen.

Ouder & Kind zwemmen is onderverdeeld in drie leeftijdsgroepen:

  • De eerste groep is voor kinderen van 3 maanden tot 1,5 jaar.
  • De tweede groep is voor kinderen van 1,5 tot 2,5 jaar.
  • De derde groep is voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar.

Doorstromen naar Survival en zwemles

Vanuit de derde groep (3-4 jaar) kan het kind vanaf 4 jaar doorstromen naar Survival. Survival is een vervolg op Ouder en Kind zwemmen. Deze lessen worden ’s middags gegeven en zijn zonder ouders. Van hieruit stroomt een kind door naar niveau 1 van het Zwem-ABC.

Doorstromen kan na het volgen van tenminste 15 lessen in de groep 3-4 jaar. Dit wordt bijgehouden op de leskaart, die u na inschrijven ontvangt.  De leskaart wordt ook tijdens Survival en Zwem-ABC gebruikt.

 

Ouder en kind zwemmen

€9,00
Ontvang korting bij aanschaf van meerdere producten
Hoeveelheid 12+
Prijs per toegang bij aanschaf van een badenkaart €7,50