Kies je categorie
Menu
Filters
Close
Filter by
Min: €4,00 Max: €9,00
€4 €9

Onderliggend product

Sorteren op

Recreatief zwemmen

Het Ataro Lentebad biedt kinderen genoeg ruimte voor zwemplezier tijdens het rectreatief zwemmen in ons heerlijk verwarmde recreatie- en instructiebad. Hier geniet je van twee whirlpools, een glijbaan, wildwaterkanaal, stortbak, bubbelbank en buitenzwemgedeelte. Oudere kinderen kunnen de 68 meter lange interactieve glijbaan met sterrenhemel uitproberen, geweldige sprongen maken van de 3 meter hoge duikplank of de lage duikplanken gebruiken. Tijdens het reacreatief zwemmen kunt u heerlijk ontspannen in de kruidenpaden of in één van de vier stoomcabines. Alle stoomcabines hebben een ander thema, geur en ontspanningsmuziek. Zo heeft iedereen in de familie een ontspanningsmoment tijdens het reactief zwemmen bij het Ataro Lentebad.
Badenkaart vanaf €4,65 per toegang

Trimzwemmen

Trimzwemmen is de ideale sport om op een verantwoorde manier actief aan lichaamsbeweging te doen. Het is niet alleen een gezonde manier om je conditie op te bouwen, maar ook een sport met een geringe kans op blessures. Onder begeleiding van een ervaren instructeur werk je binnen drie kwartier aan een afwisselend trainingsprogramma, geheel in je eigen tempo. Trimzwemmen is geschikt voor elk niveau, van de minder geoefende zwemmer tot aan de ervaren, snelle zwemmer.
Badenkaart vanaf €5,40 per toegang

Zwangerschapszwemmen

Verwacht u een kind en wilt u actief blijven? Dan is zwangerschapszwemmen de ideale les voor u! Onze gevarieerde lessen vinden plaats in heerlijk warm water van 32°C, gericht op het behoud van uw conditie tijdens de zwangerschap. Kom genieten tijdens het zwangerschapszwemmen bij het Ataro Lentebad!
Badenkaart vanaf €6,00 per toegang

Discozwemmen

Zin in een spetterend feestje? Kom dan naar het Ataro Lentebad! Ook voor kinderpartijtjes zit je hier goed. Tussen 18:00 en 21:00 uur kunnen kinderen zich volop vermaken. Nodig klasgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes uit voor een avondje 'cool' discozwemmen in het Lentebad. De reguliere verlichting gaat uit, de discolampen gaan aan en de beste afspeellijsten met te gekke muziek staan klaar voor de kids. Met de nieuwe geluidsinstallatie klinkt het fantastisch! Let's party!"
Badenkaart vanaf €6,80

Sporthallen